POYRAZ’DAN AKSOY’A HEDİYE

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Gösterilen yakın ilgi ve konuk severeklikleri nedeni ile Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’a hediye takdim etti.

GÜNCEL 15.04.2013 11:08:32 0
POYRAZ’DAN AKSOY’A HEDİYE
Çelik Palas Otelde yenilen öğle yemeğinin ardından hediyesini takdim eden Çekmeköy Belediye Başkanı Poyraz, Başkan Aksoy’dan övgü ile bahsederken, “Safranbolu Dünya Mirası olmayı fazlası ile hak ediyor. Başkanımıza böyle bir organizasyon yapmak istediğimizi söylediğimizde hiç düşünmeden kabul etti. Geldiğimiz günden şu ana kadar hiç yabancılık çekmedik. Gerek Başkan Bey gerekse Safranbolu halkı misafirperverlikleri ve güler yüzleri ile bizleri ziyadesi ile memnun etti “ dedi.
Başkan Ahmet Poyraz, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy nezdinde tüm Safranbolu halkına da teşekkür ettiğini söyledi. Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ise, “Bu ince düşüncelerinden dolayı Ahmet Poyraz beye teşekkür ediyorum“ dedi.
Çekmeköy Belediyesi’nin çalışmalarını takdir ile izlediklerini dile getiren Başkan Aksoy, “Tarihin, Osmanlı kültürünün, insanının cana yakınlığının, belediye hizmetlerinin ve turizmde yapılan büyük atağın yanı sıra son yıllarda yapılan sosyal etkinlikleri ile de adından sık sık söz ettiren Safranbolu’muzda başta Çekmeköy Belediye Başkanımız olmak üzere diğer protokol üyelerimiz ve Türkiye’nin önemli sporcularını ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.
Başkan Aksoy konuşmasının sonunda, Osmanlı’nın Parmak İzi Safranbolu’da belediye olarak sosyal faaliyetlere ve spora her zaman gereken önemi ve katkıyı vermeye devam edeceklerini, bu vesile ile de Pazar günü yapılacak yarışmalarda da katılımcılara başarılar dilediğini söyledi.
Konuşmaların sonunda Poyraz, Aksoy’a hediyesini takdim etti.

Salı 21.4 ° / -2.7 °
Çarşamba 24.5 ° / 4.7 °
Perşembe 25.8 ° / 7.6 °